0
(0)

Masło orzechowe ma swoich zwolenników i przeciwników. Na szczęście dla tych, którzy je lubią przepis jest bardzo prosty i szybki do przygotowania. Można je wykorzystać na różne sposoby – do ciast, do owsianki, do deserów.. czy po prostu do jedzenia łyżką 🙂

Domowe masło orzechowe

Składniki

  • 500 g solonych orzeszków ziemnych (można użyć też niesolonych)
  • 1-2 łyżki płynnego miodu (można pominąć)
  • 1-2 łyżki oleju rzepakowego

PRZYGOTOWANIE

  1. Wszystkie składniki miksować parę minut do otrzymania gładkiego kremu.
Domowe masło orzechowe

Obserwuj Kulinarną Inspirację również na Instagramie i Facebooku!

Podoba Ci się ten przepis?

Kliknij na gwiazdkę by go ocenić

Ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Brak ocen

Chcesz być na bieżąco z nowymi przepisami?

Obserwuj mnie w mediach społecznościowych!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *