4.9
(679)

Pasta jajeczna jest super zarówno na kolację jak i na śniadanie. Można jej użyć nie tylko na kanapki, ale np. jako dodatek do tortilli. Bardzo lubię też ciepłe grzanki, na które nakładam pastę jajeczną. Pomysłów może być wiele a przygotowanie zajmuje bardzo mało czasu 🙂

Pasta jajeczna

Składniki

  • 4 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka szczypiorku
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  • Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Obrać i pokroić w kostkę. Można użyć krajalnicy do jajek.
  • Wymieszać z majonezem, musztardą i posiekanym szczypiorkiem.
  • Doprawić solą i pieprzem.
Pasta jajeczna
Pasta jajeczna

Obserwuj Kulinarną Inspirację również na Instagramie i Facebooku!

Podoba Ci się ten przepis?

Kliknij na gwiazdkę by go ocenić

Ocena 4.9 / 5. Liczba głosów: 679

Brak ocen

Chcesz być na bieżąco z nowymi przepisami?

Obserwuj mnie w mediach społecznościowych!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *